М.Әуезов атындағы ОҚУ колледжінің "Тамақтандыруды ұйымдастыру" мамандығы, ТҰн-19-1к тобының студенттері өндірістік іс-тәжірибеден өтуде.
2021 жылдың 11 қазан бастап М.Әуезов атындағы ОҚУ колледжінің "Тамақтандыруды ұйымдастыру" мамандығы, ТҰн-19-1к тобының студенттері Шымкент қаласындағы "Мадлен", "Каусар", "Камшат", "Ладушки", "Salam bro" қоғамдық тамақтандыру орындарында өндірістік іс-тәжірибеден өтуде. Тәжірибе барысында білім алушылар теориялық білімдерін тәжірибе барысында қолданып, білімдерін шыңдау үстінде. Тәжірибе жетекшісі: Боранбай А.Ж.
С 11 октября 2021 года студенты группы ТН-19-1к, специальности "Тамақтандыруды ұйымдастыру" колледжа ЮКУ имени М. Ауэзова проходят производственную практику на предприятиях общественного питания "Мадлен", "Каусар", "Камшат", "Ладушки", "Salam bro" в городе Шымкент. В ходе практики обучающиеся используют теоретические знания в ходе практики и совершенствуют свои знания. Руководитель практики: Боранбай А. Ж.
Since October 11, 2021, students of the TN-19-1k group, specialty "Tamaktandyrudy uyymdastyru" of the College SKU named after M. Auezov have been undergoing practical training at the catering enterprises "Madlen", "Kausar", "Kamshat", "Ladushki", "Salam bro" in Shymkent. During practice, students use theoretical knowledge during practice and improve their knowledge. Head of Practice: Boranbai A. J.